Prednovogodišnje druženje članova

Udruga ljubitelja kamelija je i ove godine održala sada već svoj tradicionalni Božićno-novogodišnji domjenak u prostorijama V.Cara Emina 3.

Članovi na okupu

Kako se može vidjeti iz priloženih fotografija, svečano smo obilježili otvaranje naše sezone tj. zimski period kada kamelije počinju cvasti i nagradjuju naš cjelogodišnji trud. Predali smo zahvale našim članovima čije tvrtke su donirale i sponzorirale udrugu prilikom održavanja izložbe kamelija početkom travnja (Mira Shalabi iz hotela Mozart, Rajko Ukić iz 3t.cable, Marina Prijatelj sa svojim partnerima Higis i D&Z Restorani, Dolores Kurti iz Foto Luigi, udruga Lapiš). Zahvalu i gdji Marini Gašparić, zamjenici gradonačelnika, koja je svojim stručnim savjetima, kad nam je trebalo, bila udruzi na pomoći.

Članovi Udruge su jednoglasno podržali projekt “Kamelija 1845” bez obzira na njegov ishod, a dogovoren je i izlet u drugoj polovici veljače mjeseca jednom od najvećih rasadnika kamelija u Toskani.

Za gastronomski dio druženja zaslužne su naše članice, slana i slatka, Cvjeta Juranović je napravila krasnu tortu kamelija. Zaključak koji se sam nameće je sljedeći: ljubav prema kamelijama je rezultirala toplim ljudskim druženjem.

Sretan vam Božić i Nova 2015.godina!

Ugođaj na domjenku…
Predsjednica Antonija Cvetković